Real Madrid: Hope Modric

Luka Modric a atins cel mai bun nivel și este o veste minunată pentru un Real Madrid, care este înconjurat de îndoieli. Meciul său cu Levante confirmă acest lucru. Croația era peste tot, dar deținând o echipă aproape singură, chiar dacă este Madrid, nu este ușor pentru mult fotbal să iasă din cizme, așa cum s-a întâmplat.

Cu toate acestea, la Madrid, care Ei caută motive să apuce înainte de vizita PSG la Bernabéu în doar șapte zile, starea de formă a lui Modric este una dintre marile speranțe. Pentru Real Madrid, există un alt motiv de a crede după ce a văzut desfășurarea croatului în Ciutat de Valencia.

Și nu există nici o îndoială că primul care a sărbătorit-o este Zidane.Deși rezultatele nu sunt însoțitoare, Modric poate spune că anul acesta a avut cu greu probleme cu rănile care în campaniile anterioare l-au obligat să se oprească. Fără a merge mai departe, anul trecut a pierdut șase partide din cauza accidentării în acest moment, deși nu a fost cel mai rău. Cu toate acestea, Zidane l-a răsfățat întotdeauna pe croat și o dovadă în acest sens este că cu francezul Luka a suferit cu greu disconfort fizic.Dacă în acest sezon el a jucat 17 meciuri din 22 în liga, se datorează faptului că Zizou știe cât de important este dozarea croatului, al cărui fotbal la 32 de ani încă nu se găsește în altă parte.

Bătălia medularului

Când vine vorba de obținerea unui rezultat bun în ultima pierdere pe care a rămas-o Madridul pentru a salva sezonul, opțiunile trec prin controlul mijlocașului, iar Zidane este conștient de faptul că, dacă Modric, Kroos și Casemiro sunt la Dar există multe opțiuni pentru a obține un rezultat bun. Curios, este una dintre liniile în care nu există nicio îndoială, mai ales spre deosebire de PSG, care a rămas Motta încă accidentat, iar înlocuirea lui este Lass, nou-venit și fără ritm. Din acest motiv, antrenorul știe că este o bătălie în care poți lua o felie.

Numerele vorbesc despre importanța lui Modric.În aproape fiecare fațetă a jocului este peste medie. Este al doilea cel mai de succes jucător din tură, în spatele lui Kroos, cu 974 livrări bune de 1088 și 89,52% din succes. Deși germanul atinge 92,24% din succes (1308 din 1418 pase), este, de asemenea, adevărat că zona de acțiune are mai puține riscuri decât cea croată, care oferă întotdeauna mai mult fotbal vertical și mai mult risc în ultima trecere.

Zidane insistă că jucătorii săi caută gol din afara zonei. Dintre cele 13 goluri ale croatului, 11 au fost dincolo de zona respectivă.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *