Unibet

Unibet

Cand te conectezi la software pentru prima data dupa crearea contului, vei vedea lobby-ul Unibet cu tema verde: foarte colorat, fara a fi coplesitor.

In partea dreapta, puteti gasi o selectie larga de jocuri de noroc non-poker: blackjack, ruleta, dar si jocuri mai putin populare, cum ar fi Gonzo’s Quest sau Starbust.
Panoul principal al ferestrei este impartit in mai multe zone si, la fel ca multe alte camere, este optimizat pentru utilizatorii de telefonie mobila.

In partea de sus este bara de meniu. In mod similar cu ceea ce vedeti pe site-urile de retea sociala, aceasta zona ofera cele mai recente actualizari, progresul misiunilor, ultimele mesaje, bankroll-ul dvs., precum si un buton mare Depunere.

Zona Identitate se afla in coltul din stanga sus. Avatarul dvs. actual este afisat deasupra poreclului asociat, la fel cum il vad alti jucatori la tabele. Faceti clic in aceasta zona pentru a alege care dintre cele patru alte combinatii avatar / pseudonime pe care doriti sa le utilizati sau pentru a crea una noua. De asemenea, puteti vedea ultimele realizari, starea provocarilor dvs., biletele dvs. (pentru jocuri in numerar si turnee), bonusurile potentiale etc.

Zonele din coltul din dreapta sus si din partea inferioara a ecranului: promotiile permanente sunt afisate in caruselul de sus, in timp ce bannerul inferior promoveaza camera.

Zona de joc: puteti naviga prin cele trei meniuri enorme (CASH GAME, SIT & GO si TOURNAMENT). Cu un singur clic apare holul corespunzator. In partea dreapta, puteti filtra si sorta tabelele sau turneele disponibile. Simte-te liber sa stai oriunde vrei.

In cele din urma, lobby-ul Unibet este destul de minim si va permite sa va alaturati rapid la masa sau turneul ales.