Cum se utilizeaza aplicatia 1xBet de pe orice dispozitiv?

Cum se utilizeaza aplicatia 1xBet de pe orice dispozitiv?

Un alt mare avantaj al aplicatiei este faptul ca designul sau este foarte similar cu cel al versiunii de desktop a bookie-ului. Aceasta inseamna ca nu veti pierde timpul intrebandu-va cum sa folositi aplicatia 1xBet. Daca ati plasat deja pariuri pe platforma, veti putea gasi tot ce aveti nevoie atunci cand pariati pe dispozitivul mobil.

Aruncati o privire la meniul principal al aplicatiei. Acesta ofera toate sectiunile de pariuri majore la indemana. Pagina de conectare 1xBet si formularul de inregistrare nu sunt diferite de cele pe care le veti gasi in versiunea desktop. De asemenea, versiunea mobila ofera o gama completa de produse si caracteristici sportive, pariuri disponibile.

Designul este perfect optimizat si este foarte usor de utilizat, deci ar fi un bun punct de plecare chiar si pentru utilizatorii care nu au experienta de pariere.

Pentru a solicita bonusuri, utilizatorul trebuie sa se inscrie mai intai la 1xbet. Asigurati-va ca va verificati contul. Pentru utilizatorii noi, 1xbet ofera un bonus de bun venit care poate ajunge pana la 130 de kilograme. Retineti ca nu exista nicio oferta de coduri bonus specifica pentru mobil de la 1xbet in acest moment.

1xbet este compatibil cu orice dispozitive Android cu versiunea 4.4 sau mai recenta pentru Android. Aplicatia necesita o conexiune la internet si o rezolutie minima a ecranului de 320 X 480. 1xbet acceptat in Android 4.1. Cu toate acestea, transmisia in direct nu va fi disponibila.

IOS.

1xbet este compatibil si accesibil pentru iPhone 5 si versiuni mai noi. Asigurati-va ca aveti suficient spatiu de stocare pentru o aplicatie noua.

1xbet este accesibil pentru unele dintre urmatoarele marci: telefoane Sony, Huawei, Lenovo, LG si Samsung cu versiunea Android 4.4 sau o versiune ulterioara. Intre timp, versiunea IOS a programului este compatibila cu versiunea iPhone 5 sau mai noua. 1xbet este disponibil si in dispozitivele Windows.