Provocarea Real Madrid de a recupera cel mai bun Vinicius

Vinicius Junior acum un an a început să se simtă important la Real Madrid. După ce a petrecut o perioadă proastă cu Julen Lopetegui care aștepta acea oportunitate care nu a sfârșit de sosit, apariția lui Santiago Solari a venit din mâna acelui moment pe care îl aștepta și a știut să profite până să devină referința ofensivă a echipei albe până în momentul în care vătămare suferită împotriva Ajax.

Au trecut lunile, iar atacantul brazilian caută să recupereze acele sentimente pierdute în fatidica zi de eliminare împotriva echipei olandeze și care nu s-au mai întors. Vinicius nu a găsit acel punct care uneori îl făcea de neoprit.Încrederea a fost pierdută în momentul în care a fost rănit, dar jucătorul nu a găsit de atunci cadrul ideal pentru acea securitate care anterior se revărsase în fotbalul său se întoarce din nou. Zinedine Zidanetampoco nu a găsit nici spațiul, nici timpul necesar pentru a-i oferi acea continuitate de care are nevoie fiecare jucător și mai mult când are doar 19 ani.

Francezul a avut alte priorități și, în ciuda faptului că mizează mai mult pe atacant, numerele arată că această încredere nu a apărut pe deplin. În cele cincisprezece apariții ale echipei braziliene pentru echipă în acest sezon, doar într-una dintre ele a jucat întregul joc, cu șase starturi în Ligă și încă unul în Liga Campionilor, în total 699 minute până în acest an.Cu Solari a fost dificil să treci la cele unsprezece alese, dar imediat ce a făcut acest lucru, a înlănțuit unsprezece jocuri fiind practic de neatins, doar până când a degustat gustul amar al accidentării la glezna dreaptă.

Provocarea marcată de la club. este să recupereze acea versiune dezechilibrată a lui Vinicius și asta l-a determinat să fie temut de toate apărările rivale. Ei continuă să creadă în brazilian și în fotbalul său obraznic și vesel.Personalitatea sa puternică l-a ajutat să nu coboare în momentele grele pe care le-a trăit în ultimele luni, mai întâi pentru puținele ocazii pe care le-a avut și pentru legenda că a târât cu lipsa de succes în fața obiectivului opus și că Acesta l-a determinat să se grăbească în unele dintre deciziile sale atunci când abordează obiectivul opus.

Zidane își asumă această provocare, dar va trebui să fie Vinicius cel care întoarce situația și care îl face să pară că are un loc. în unsprezece de început într-un mod asiduu. Pentru a face acest lucru, se exercită individual după multe sesiuni de antrenament de grup.Încearcă să-și îmbunătățească fotbalul, să aleagă cea mai bună opțiune în orice moment.

Vinicius știe că este răsfățat din zona nobilă a Bernabéului, că așteaptă cu răbdare acel moment pe care le doresc atât de mult pentru că până la urmă continuă să vadă tânărul atacant (19 ani) ca referință la Real Madrid a viitorului și chiar a prezentului, deoarece speră că va fi din nou decisiv și în acest început de an, ei estimează că poate fi un moment bun odată cu întoarcerea LaLiga și acel roman și solicitant Super Cup , care introduce în joc primul titlu din 2020.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *