1xbet

1xbet

Punand intrebari direct pe acest site de pariuri online la loterie, chat-ul lor live este deschis 24 de ore din 24. Singura problema este ca nimeni nu pare sa inteleaga cum functioneaza partea de loterie a acestui site. Am incercat de mai multe ori sa obtin un raspuns in legatura cu diferenta dintre suma publicata a unui jackpot de loterie oficial fata de suma pe care o publica si nimeni nu mi-a putut da un raspuns direct. Linia lor finala a fost „aceasta este toata informatia pe care o avem la dispozitie”. Ne pare rau, dar nu este suficient de bun pentru mine.

Feriti-va de 1xbet, ei sunt criminali si nu au incredere sa faca afaceri deloc. Adevarul este amar. M-au blocat ca spun adevarul impotriva dorintelor lor rele. Cred ca atat de multi protestatari ca mine sunt blocati zilnic pentru a exprima adevarul. Dar nu ne putem opri pana cand site-ul de pariuri (compania) de 1xbet se schimba si isi cere scuze publicului si denunta sprijinul raului, cum ar fi pirateria, reclame false etc.

Nota: trebuie sa dezvaluim adresa adresei lor din care nu a fost niciodata dezvaluita pe site-ul lor cu care ne-am inregistrat. Telefonul nu este inca dezvaluit. Avertisment: nu sfatuiesc pe nimeni sa viziteze aceasta adresa pana cand nu este anuntata oficial si public. Ia-ti notite.