Villarreal: examen fără Rodri

Villarreal se va confrunta cu primul meci din liga din acest sezon, fără prezența mijlocașului lor inițial, Rodrigo Hernández. O nouă situație la care echipa lui Javier Calleja trebuie să se adapteze, după ce tânărul mijlocaș a preluat definitiv frâiele mijlocașului în acest sezon. Și cea mai bună dovadă în acest sens sunt statisticile care îl fac al doilea dintre jucătorii din întreaga ligă care a jucat cele mai multe minute în sezonul curent.

Până în prezent echipa galbenă a jucat 22 zile de ligă și în toate le-a făcut ca titular. Madridul acumulează 1.934 de minute pentru a conduce această secțiune în echipa sa și depășește cele 1791 de minute pe care le-a jucat Pablo Fornals, care îi succede în acest record.În plus, participarea tânărului pivot al Madridului a fost astfel încât doar un fost galben acum în rândul Espanyolului, Gerard Moreno, îl depășește ca fiind singurul jucător de fotbal cu 80 de minute jucate, care este plin de participare. Astfel, Rodri depășește în ligă cele 1.921 de minute ale lui Messi sau cele 1.912 ale echipei Real Sociedad, Álvaro Odriozola.O indispoziție cauzată de o gastroenterită necorespunzătoare în meciul din primul tur cu Sevilla și o înlocuire împotriva lui Betis în meciul care a avut loc la La Cerámica cu doar trei minute rămase, privează jucătorul să ajungă la maximum.

Adevărul este că jucătorul a profitat cu măiestrie de oportunitatea pe care pierderea lui Bruno i-a oferit-o în acest sezon pentru a prelua controlul echipei galbene și a se dedica ca unul dintre mijlocașii cu mai mult viitor al fotbalului spaniol. .Dovada acestui fapt este că a încetat să participe doar la unul dintre cele 32 de meciuri oficiale la care echipa Castellón a luat parte în acest sezon, iar aceasta a fost în ultima și deja neîncrezută întâlnire a etapei grupelor din Europa League că galbenii au jucat împotriva lui Macabi din Tel Aviv. Pierderea lui va motiva proprietatea aproape sigură a lui Javi Fuego, ultima semnare a oamenilor de la Castellón și că a debutat deja weekendul trecut în meciul de liga cu Betis.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *