Slavia în jocul jackpot. Împotriva Clujului poate câștiga mai mult decât anul trecut

UEFA plătește aproape 400 de milioane de coroane pentru fiecare club din Liga Campionilor pentru participarea lor, alte șaptezeci și peste douăzeci de milioane pentru o remiză pentru fiecare victorie. O altă lume!

“Dar nimic nu se schimbă pentru noi. Oricine face fotbal sau orice alt sport știe ce opțiune se deschide pentru noi. Și nu contează în ce grămadă de bani se află “, a spus antrenorul Jindřich Trpišovský.

Slavia intenționează să se îndrepte spre Liga Campionilor marți, la 21:00, când va juca în play-off-ul Cluj-Napoca sau în cea de-a patra etapă.Ea a călătorit în România cu două zile înainte, deoarece s-a dovedit a fi reușită în sezonul trecut.

În Liga Europeană, ea a surprins și a plăcut surprins și a surprins pe mulți când a scăpat de Genk-ul belgian în faza eliminatorie, a desfășurat Sevilla în două meciuri și a plagiat Chelsea, care a dominat ulterior competiția. .

De-a lungul timpului, slavii au amintit Europei de numele lor. Și au turnat aproape un sfert de miliard de coroane în numerarul clubului într-un singur an, pe care acum îl pot depăși.În urmă cu doisprezece ani, ea a avansat cu slavă acolo prin Ajax, prestigiul Ligii Campionilor, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, dar a crescut de mai multe ori de atunci.

Întreabă doar în Pilsen, care a colectat aproximativ 800 milioane CZK, care este mai mult decât a câștigat pentru cele două proceduri anterioare în celebra competiție.

„CFO-ul nostru Daniel Konrád ar putea vorbi diferit, dar eu și întreaga echipă ne gândim doar la sport, meciuri din visul cel mare ”, a adăugat Trpišovský.

Slavia a încercat de patru ori în calificarea Ligii Campionilor în cele unsprezece sezoane anterioare. Nereușită de fiecare dată.În vara anului 2008 nu a fost suficient pentru Fiorentina, un an mai târziu, la scurt timp după apărarea campionatului din liga cehă, a fost eliminat șeriful moldovean Șerif Tiraspol. Iar în ultimii doi ani, atât APOEL Nicosia, cât și Dynamo Kyiv au fost dincolo de puterea ei.

De această dată, slavii se simt mai bine pregătiți. Mai puternic, mai experimentat, pur și simplu mai bun. „Suntem împreună de mult timp, ne orientăm cu toții spre acest obiectiv”, spune mijlocașul Tomáš Souček.

Va ​​fi suficient?

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *