Premier League: Premier League intenționează să introducă o pauză de iarnă în ianuarie înainte de 2022

Premier League ar plăcea să introducă o pauză de iarnă, așa cum există în Bundesliga, Ligue 1 sau LaLiga. Potrivit presei britanice, Premierul și FA ar fi comunicat-o deja operatorilor de televiziune pentru o schimbare care s-ar întâmpla înainte de 2022. Săptămâna viitoare se va ști cine va fi câștigătorul pentru următorul trieniu (2019-2022) al licitației de televiziune. Și acest punct este de mare interes.Primul an cu „odihnă” la Crăciun ar fi în perioada 2018-19.

Această pauză nu s-ar încheia cu tradiționala „Ziua de box” și cu maratonul de Crăciun al meciurilor (în acest sezon s-au jucat patru meciuri din Premier. și a treia rundă a FA Cup între sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018), deoarece ar fi în ianuarie după toate aceste meciuri și cu o durată de două săptămâni, așa cum se speculează în presa engleză.În trecut, numeroși tehnicieni precum Arsène Wenger sau foști jucători precum Gary Lineker au susținut o pauză de iarnă, învinovățind rezultatele proaste recente ale cluburilor engleze din Europa și dezamăgirile Angliei în cupele europene și în cupele mondiale la oboseala de Crăciun. “Cu acest calendar vom ucide jucătorii”, a mărturisit Pep Guardiola. Calendar din ce în ce mai congestionat al fotbalului englez și a modurilor în care putem lucra împreună pentru a ușura această încărcătură de jocuri și a oferi jucătorilor o pauză la mijlocul sezonului.Ori de câte ori găsim spațiu în calendar, suntem deschiși să găsim soluții viabile “, a spus Liga Engleză într-un comunicat.

FA ar fi avut în vedere eliminarea înlocuirilor FA Cup și Cupa de Liga lasă semifinale într-un meci pentru a ușura povara întâlnirilor.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *