Betano

Betano

Betano ofera in mare masura o priza decenta pentru pariorii sportivi online noi si seriosi, iar site-ul lor indica un portal ambitios, in lipsa acestora.

Esenta pietelor de pariuri, promotii, gama sportiva, numere norocoase si pariuri in direct sunt disponibile, totusi site-ul are de facut pentru a fi la curent cu principalii jucatori.
Site-ul Betano pare ocupat, aglomerat si disjunct, dar Betano mobil-site-ul lor este de varf. Cu multi sportivi care se deplaseaza pe piata telefoanelor mobile, acesta este un mare semn de progres pentru echipa Betano.

Mobi-site-ul arata si se simte proaspat, ofera toate facilitatile pe care site-ul le face si reuseste sa emane incredere si o jucabilitate decenta. Contrastul este usor ciudat, deoarece pietele de pariuri, jocul si promotiile sunt exact aceleasi.

Echipa de Betano are o serie de promotii, cu cea mai semnificativa un bonus de inscriere la 100% pentru prima data pana la . Celelalte promotii nu sunt la fel de satisfacatoare ca multe dintre cele mai importante site-uri, dar ofera totusi ceva pentru cel care il priveste.

O oferta Acca Insurance, Super Rugby si o suma de bani inapoi sunt oferite.

Dezvoltatorii de Betano vor trebui sa arunce o privire mai atenta asupra activitatilor lor promotionale daca vor sa o amestece cu cei care se misca si se agita seriosi pe piata SA.