Efortuna

Efortuna

Cazinoul EFortuna a fost infiintat in 2015. Cazinoul detine o licenta de renume din partea Autoritatii de jocuri din Malta, care arata imediat nivelul de incredere al acestora. De asemenea, folosesc criptarea SSL standard pentru a proteja toate datele dvs. personale si financiare de a fi furate de persoane obraznice. Exista multe tari restranse, astfel incat rezidentii din tari precum Marea Britanie si Germania nu pot juca aici sau sa intre pe site-ul web.

Site-ul arata destul de frumos, desi este un pic prea flashy (cel putin partea cazinoului). Puteti vedea o tema neagra, cu o multime de capturi de ecran diferite ale jocului imprastiate. Navigarea in holul jocului este convenabila, dar vom vorbi despre asta putin mai tarziu. In plus, site-ul este multilingv – este disponibil in 8 limbi, inclusiv engleza, italiana, rusa, germana si spaniola.

Cu toate acestea, atunci cand alegeti limba dorita, interfata site-ului devine disponibila in mai multe dintre ele in acelasi timp. Stii, un cuvant aici in engleza, o fraza acolo in germana, niste litere chirilice acolo. Pare amuzant. Si ieftin.

Puteti juca sloturi si jocuri de cazino aici, incercati numeroase optiuni de jocuri live, puteti paria pe un sport, juca Poker si jocuri virtuale sunt de asemenea aici. Cu o alegere atat de bogata nu te vei plictisi niciodata.