Cele cinci stele posibile pentru Clausura 2020

Ne aflăm la câteva zile de la începutul lui Clausura 2020, iar mai mulți jucători de acum încolo sunt chemați să fie elemente indispensabile în echipele respective. echipele au făcut achiziții interesante. În plus, cluburile din Liga MX au deja fotbaliști importanți care speră să aibă o Închidere decisivă 2020 în aspirațiile elasticului pe care îl poartă. În MARCA Claro vă lăsăm la dispoziție pentru a urmări îndeaproape în turneul următor.

Pablo Ceppelini | Cruz Azul

Ca în fiecare semestru din ultimii ani, reflectoarele indică ceea ce face Cruz Azul în ceea ce privește transferurile.În această iarnă au folosit serviciile lui Pablo Ceppelini, care la 28 de ani este dornic să transcende după ce nu a văzut minutele dorite la Atlético Nacional. Uruguayanul a apărut deja în pretemporană cu un gol și este chemat să fie portarul cimentului.

Uriel Antuna | Chivas

În cadrul revoluției pe piața de transferuri desfășurată de Chivas din Guadalajara, cu siguranță iese în evidență Uriel Antuna în fald.Un sezon minunat cu galaxia din Los Angeles, transferat la echipa mexicană, unde a marcat șapte goluri în 13 partide, i-a câștigat interesul managerului de la Atletico, care are nevoie de un atacant eficient.

Vincent Janssen | Rayados

Venirea lui Vincent Janssen la Rayados de Monterrey a fost notorie pentru semestrul trecut. Din păcate, un lung proces de adaptare și momentul rău prin care a trecut Gangul nu i-au permis să-și arate cele mai bune calități. Acum povestea este diferită și cu goluri pe care le-a câștigat în fața fanilor exigenți albiazul.2020 pare a fi anul consolidării sale.

Nicolás López | Tigrii

Tigrii, obișnuiți să ofere ceva despre care să vorbească cu semnăturile lor străine, rup acum piața odată cu sosirea uruguayanului Nicolás López. În ciuda vârstei (26 de ani), el a obținut deja serviciul militar în fotbalul Vechiului Continent și ajunge la feline după un mare rol, unde a obținut 23 de goluri în 113 jocuri totale. El va căuta să lupte cu un anume André-pierre Gignac.

Giovani dos Santos | América

Stațiile de Cruce suferite de America în ultimul semestru din cauza plecărilor și accidentărilor au făcut ca clubul să se întărească aproape pe neașteptate.Una dintre atâtea sosiri pe care clubul le-a avut în timp a fost cea a lui Giovani dos Santos, care, în ciuda sosirii în clubul iubirilor sale, ritmul lent și accidentările nu i-au permis să iasă în evidență. Acum face pre-sezon cu echipa și va ajunge complet integrat, încercând să afirme interesul directivei Azulcrema în serviciile sale.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *