Siniak și Mucha s-au alăturat cu succes repetiției la US Open

Al cincilea Siniak semănat a avansat în 80 de minute și și-a îmbunătățit ușor echilibrul recent. Înainte de a ajunge la New York, al 38-lea jucător de tenis a câștigat doar unul din șase jocuri. Wang Ja-fan a pierdut în cea de-a doua cehă în spatele ei în câteva zile și a fost eliminată de Karolína Plíšková în urmă cu o săptămână la Cincinnati. p> Muchová a sărbătorit o reîntoarcere cu succes la turneul WTA la turneul Bronx, care a înlocuit tradiționala repetiție a rochiei din New Haven în acest an.Tenista în vârstă de douăzeci și doi de ani a învins-o pe Kuzmova în 71 de minute în primul duel de când a fost eliminată în sferturile de la Wimbledon, iar ea este acasă la Kristie Ahn în turul doi.

Bernard Pera.

Coreea I Fat-i a câștigat ca primul tenismen surd care a duelat ATP Tour

Coreea I Tuk-i a devenit primul tenismen surd din istorie care a câștigat un meci ATP Tour la Wiston-Salem. În primul tur l-a învins pe elvețianul Henri Laaksonen, care este cu aproape 100 de locuri mai mare în clasament, în primul tur.

În prezent, surdul I Tuk-i are în prezent 212.jucător mondial și în Winston-Salem, și-a făcut debutul în tur și a câștigat imediat. Arbitrii nu aud la meciuri și trebuie să se bazeze pe indicii vizuale.

„Oamenii obișnuiau să se distreze de mine înainte. Au spus că nu ar trebui să joc tenis. A fost dificil, dar familia și prietenii mei m-au ajutat. Am vrut să dovedesc tuturor că pot să o fac. Și trimiteți un semnal celorlalți deficienți de auz pentru a fi descurajați. Dacă muncești din greu, poți face orice ”, a spus I Tuk-i într-un interviu post-meci, cu ajutorul unui voluntar și al prietenei sale. În runda a doua se va confrunta cu a treia sămânță de Hubert Hurkacz din Polonia.Scoțianul de treizeci și doi de ani, care a suferit o a doua operație de șold după Australian Open în ianuarie, a renunțat după mai mult de două ore de înfrângere 6: 7, 5: 7 cu Tennys Sandgren.

. Fostul nr.1 mondial nu s-a simțit încă la US Open și la eventuale cinci sute de meciuri;

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *