Norocul Prostului

Information

Added: 2018-04-27
Category: blogul

Tags article
art

Norocul Prostului

Eu când cumpăr un produs, îl cumpăr de la un magazin specializat pe acel produs. Pana la urma, interesul pariorilor este sa aiba un castig cat mai mare posibil de pe urma caselor de pariuri. Si, dupa cum deja stim si din alte industrii, toata lumea se pune cu tunurile pe clientii noi. Lor li se adreseaza majoritatea ofertelor si bonusurilor. Deci, daca te numeri printre posibilii clienti noi ai caselor de pariat online, atunci ar trebui sa analizezi cu atentie toate ofertele existente pe internet si sa iei in calcul toate bonusurile acordate noilor jucatori, pentru a putea selecta bonusurile cele mai avantajoase.

- Istoricul danez Gudmund Schüte a publicat hartă a nor­dului Europei, co­piată după harta geo­gra­fului grec Pto­lemeu din Alexandria (sec. I), în care, pe zona din vecinătatea Mării Baltice, sunt tre­cuţi geto-dacii. Asta înseam­nă că nu doar cul­tura dacică, ci dacii înşişi au ajuns, cândva, până aici.

Ideea lui iou, aceea de a-ti face un blog personal, in care sa discuti despre bursa, nu mi se pare asa de rea. Cei care sunt interesati de subiect se vor putea dezlantui acolo si site-ul ar putea deveni sursa pretioasa de informatii pentru ei. Noi ceilalti care suntem cu imobiliarele, ramanem aici. Si te asteptam si aici, evident.

Una dintre cele mai semnificative contribuţii la această recesiune a avut- criza financiară, cea mai cumplită cunoscută de-a lungul generaţiilor, cel puţin din anii '30 încoace. Şi această criză a fost generată de lipsă a responsabilităţii — de la Wall Street până la Washington — ceea ce a provocat prăbuşirea multora dintre cele mai mari instituţii financiare ale lumii şi aproape că a târât economia noastră într- a doua Mare Depresiune.

Cred ca problema noastra e ca vrem rezultate foarte repede. Dupa ce sute de ani mai marii lumii au facut ce au vrut cu masele de oameni cu explorari, exploatari, vrem peste noapte sa se schimbe ceva? Ai rabdare si ajuta cum poti daca consideri ca ai inteles care sunt principalele probleme.