West Ham a decis să-l păstreze pe Marko Arnautovic după o ofertă de 35 de milioane de lire sterline din China

West Ham nu intenționează să-l vândă pe Marko Arnautovic după ce a primit o ofertă de 35 de milioane de lire sterline de la un club chinez fără nume pentru atacant. Newcastle a spus că trebuie să ofere pentru Miguel Almirón din Atlanta United. pentru a putea obține un salariu profitabil mutându-se în Superliga Chinei, West Ham nu va fi presat să-l piardă pe tânărul de 29 de ani în timpul perioadei de transfer de iarnă. Austriecul este golgheterul West Ham, cu opt goluri în toate competițiile și este văzut ca o parte crucială a planurilor lui Manuel Pellegrini. Stoke în iulie 2017.El a fost legat de Manchester United vara trecută și recent a spus că ar putea fi tentat să urmeze un transfer la un club din Liga Campionilor.

Cu toate acestea, există suspiciunea că Arnautovic, care este reprezentat de fratele său Danijel, va încerca să folosească interesul din China pentru a-l convinge pe West Ham să-i acorde un contract îmbunătățit. sunt conștienți că ar fi un dezastru de relații publice să vinzi altul dintre cei mai buni jucători ai lor.Arnautovic a devenit cel mai important atacant al acestora în ultimele 12 luni, iar ultima sa vreme de pe margine, cu o accidentare la ischișor, a subliniat importanța sa pentru Pellegrini, care nu dorește să semneze un înlocuitor în această lună. Primele cinci ligi ale Europei Citește mai mult

Poziția West Ham este întărită de știința că ceilalți atacanți ai lor nu se află în clasa lui Arnautovic. Javier Hernández a fost inconsistent de când a semnat de la Bayer Leverkusen în 2017, iar Andy Carroll, al cărui record de accidentări contează împotriva lui, este în afara contractului în vară. West Ham va aștepta până la sfârșitul sezonului înainte de a decide dacă îi va oferi lui Carroll o afacere.

Lucas Pérez ar putea să plece la șase luni după mutarea sa de 4 milioane de lire sterline de la Arsenal.Cu toate acestea, West Ham nu a primit încă nicio ofertă pentru atacant, în ciuda rapoartelor care sugerează că este o țintă pentru Real Betis și Deportivo La Coruña.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *