Toby Alderweireld „fericit” la Spurs, în ciuda incertitudinii asupra viitorului

Toby Alderweireld a declarat că performanțele sale din acest sezon arată că este fericit să rămână la Tottenham, în ciuda incertitudinii legate de viitorul său. a declanșat opțiunea de un an pentru acordul fundașului belgian de a-l menține contractat până în 2020, dar în acest sens a activat și o clauză de eliberare de 25 de milioane de lire sterline în fereastra de transfer de vară. După ce a respins un nou acord pe termen lung anul trecut, se pare că Alderweireld va pleca la sfârșitul sezonului.

Chiar dacă viitorul său este îndoielnic, Alderweireld și-a dovedit angajamentul.Numai Harry Kane a prezentat mai multe pentru Tottenham, iar tânărul de 29 de ani a prezentat un alt spectacol remarcabil, Spurs învingându-l pe Chelsea cu 1-0 în semifinala Cupei Carabao, marți. / p>

El s-a angajat să dea totul pentru Spurs, dar nu s-ar atrage dacă o carte va avea o ședere mai lungă. „Sunt foarte fericit să rămân încă un an”, a spus el. „A fost [o clauză] în contractul meu și sunt fericit că Spurs mi-a dat încrederea să rămân încă un an. Sunt concentrat doar pe lucrurile de pe teren.Oamenii pot vedea de fiecare dată când joc că dau 100% pentru acest club – asta fac în continuare de fiecare dată când joc. ”Sarri și Pochettino amândoi nemulțumiți de VAR după pierderea lui Chelsea în fața Spurs Citește mai mult

Harry Penalizarea asistată de VAR a lui Kane a fost diferența dintre echipele de la Wembley, deși Chelsea va simți că merită să primească ceva din joc.

N’Golo Kanté și Callum Hudson-Odoi au lovit lemnul, iar prima este încrezător, Chelsea poate întoarce egalul în manșa secundă la Stamford Bridge.

„Penalizarea ne-a pus în dificultate, am încercat să reacționăm, dar nu am putut marca”, a declarat Kanté pe site-ul clubului. „Am făcut un joc bun, am avut multă minge. Statisticile arată că am fi putut avea un rezultat mai bun, dar este ceea ce este. Avem mai multe șanse în fața fanilor noștri. Vom avea nevoie de ele. ”

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *