Rafael Benítez: nicio șansă ca Newcastle să-l vândă pe Jonjo Shelvey în ianuarie

S-a sugerat că Claudio Ranieri dorește să-l transporte pe Shelvey la Craven Cottage cu Tom Cairney – un jucător admirat de Benítez – care se mișcă în direcția opusă, dar ideea a fost anulată. Rafael Benítez a ajuns într-adevăr la capătul legăturii la Newcastle de data asta? Citiți mai multe

Managerul Newcastle a clătinat din cap când a fost întrebat dacă va lua în considerare vânzarea lui Shelvey, programată să se întoarcă sâmbătă la Watford. „Nu, nicio șansă”, a spus Benítez, încălcând un jurământ de tăcerea autoimpus cu privire la activitatea de transfer. „Jonjo este un jucător important pentru noi. El și Ki Sung-yueng [absenți la Cupa Asiatică din Emiratele Arabe Unite cu Coreea de Sud] pot trece bine mingea tehnic și o pot păstra, dau încredere restului echipei.Sper că Jonjo va fi la fel de important pentru noi pentru restul sezonului ca și anul trecut. ”

Deși Benítez a refuzat să discute despre cea mai mare parte a activității de transfer, a făcut o altă excepție pentru a explica situația sa de portar.Cuvintele sale îi vor dezamăgi pe liderii campionatului, Leeds United, care sunt dornici să-l semneze pe Karl Darlow, care concurează în prezent cu Freddie Woodman ca student la prima opțiune pentru Martin Dubravka la St James ‘Park.

„Am decis să nu vorbim despre piața transferurilor…dar nu vindem jucători ”, a spus Benítez. „Există doar Rob Elliot [cel de-al patrulea portar de alegere] pe piață și asta pentru că avem prea mulți portari.”

După egalitatea de 0-0 de sâmbătă trecută, acasă la Fulham, spaniolul a scos titlurile cu un declarație ar fi „un miracol” dacă Newcastle ar termina deasupra celor trei de jos și el nu ar fi atenuat această poziție.

„Da”, a spus el, când a fost întrebat dacă a rămas lângă comentariile sale. „Am avut conversația cu jucătorii și ei înțeleg ce se întâmplă.Trebuie să fim foarte concentrați și concentrați în fiecare joc. Nu putem greși. Dacă facem greșeli, putem pierde împotriva oricui…Am încredere că o putem face [să rămânem sus]? Da. Dar să o faci va fi pentru că totul este în regulă. Va fi un miracol. ”

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *