Gabriel Jesus îi arată lui Pep Guardiola că poate fi vedeta fugitivă a Manchester City

Transferați tipul de afișaj cu energie ridicată pe care managerul său îl iubește și Isus ar putea începe să-l convingă pe Guardiola că ar trebui să-l alunge pe Agüero, care a lipsit din cauza gripei, dar se așteaptă să se antreneze joi. Și dacă ar putea adăuga la cele opt lovituri, cazul ar putea fi întărit – iar alegerea lui Guardiola mai dificilă.

Contul tânărului de 21 de ani când a început semifinala Cupei Carabao împotriva Burton – de la 24 de apariții – comparat nefavorabil cu cel al lui Agüero, care se situează la 12 din 21: cifre care îl fac prima alegere. Starea în afara camerei de tratament s-a dovedit dificilă pentru Isus de la sosirea sa în ianuarie 2017 de la Palmeiras pentru 28 de milioane de lire sterline.O accidentare gravă la picior în primăvară a fost urmată de o problemă gravă la genunchi în primăvara trecută: două boli care i-au permis lui Agüero să revină în cont, instinctul lui Guardiola fiind acela de a-l prefera pe Iisus atunci când ambii sunt disponibili.

În ciuda acestor întreruperi, conturile sale în primele două sezoane în Anglia au fost impresionante. Șapte dintre Iisus din 10 și 13 din 29 de apariții, 0,97 și, respectiv, 0,7 lovituri pe meci, și-au arătat calitatea. Acestea în comparație cu cele 20 ale lui Agüero în 31 și 21 în 25, în aceleași sezoane 2016-17 și 2017-18: 0,75 și 0,96 goluri pe meci.

Cu toate acestea, anul acesta, numărul lui Isus a scăzut dramatic: doar trei dintre cele opt goluri ale sale au fost în ligă, în 16 ieșiri, la doar 0,38 pe meci.Pentru Agüero, 10 din cei 12 ai săi au venit în ligă, de la 17 apariții, la 0,72 goluri pe meci. Acest lucru a ridicat întrebări cu privire la statutul lui Isus de mai multe ori la briefing-urile media ale lui Guardiola. Modul obișnuit de răspuns al managerului este de a indica contribuția integrală a jucătorului și de a exprima convingerea că numărul de goluri va crește din nou. Cu siguranță a făcut-o aici. Facebook Twitter Pinterest Gabriel Jesus aduce acasă al doilea și al treilea Manchester City. Fotografie: Matt West / BPI / REX / Shutterstock

Într-un sfert de oră Isus a dat o ilustrare a primului punct, coborând înapoi în cercul central pentru a lua mingea, a o hrăni și a alerga în zona, doar pentru ca centrarea lui Leroy Sané să rateze fuga în timp ce se îndepărta de un corp de corp lângă poartă.Mișcarea lui – îndepărtându-se spre stânga și apoi aruncând înăuntru – a fost strălucitoare, dar o lovitură împușcată care nu i-a dat lui Bradley Collins în poarta lui Burton niciun motiv de alarmă a ilustrat lipsa sa de potență. În curând, însă, a arătat un instinct de tir. Kevin De Bruyne deschise scorul după cinci minute și acum, la jumătatea orei, Isus a reacționat înainte de patru adversari cu tricouri galbene, după ce șutul lui Sané a fost respins de Collins și a fost 2-0. Acesta i-a ieșit din cap și o secundă a sosit câteva minute mai târziu, de data aceasta cu piciorul stâng.Agüero, acum, poate că a început să se preocupe de locul său. Nigel Clough: „Sper că Guardiola are mai mult decât un pahar de vin pentru mine”. După ce lobul lui Oleksandr Zinchenko de 30 de curți a făcut 4-0, sarcina lui Jesus a fost să continue să-și preseze revendicarea. După ce City s-a trezit dintr-o scurtă somn la începutul celei de-a doua reprize, a făcut exact asta. Riyad Mahrez a intrat și a fost Iisus pentru un al doilea scor cu capul și al doilea hat-trick al campaniei, în urma celor trei în 6-0, în luna noiembrie, a lui Shakhtar Donetsk aici, în Liga Campionilor.

vino.Iisus și-a adăugat al patrulea și al șaptelea City cu o cură îngrijită acasă de la centrarea joasă a lui Sané, în timp ce Phil Foden (al cincilea al orașului), Kyle Walker (al optulea) și în cele din urmă Mahrez au finalizat o golire de 9-0, mai bună decât victoria de 7-0 a Cupei FA de sâmbătă Rotherham și cel mai mare câștig din epoca Guardiola. Acum îi va evalua pe Iisus și Agüero și va decide cine ar trebui să înfrunte Lupii.

O a treia opțiune pentru Guardiola este să-și selecteze atât steaua înainte cât a făcut anterior, dar dacă alege doar una, va fi fascinant să vezi cine el plump pentru. Pe măsură ce a doua fază a sezonului începe să se desfășoare, este o problemă bună.

După aceea, Guardiola a spus: „Atacanții au nevoie de goluri”. Isus l-a jefuit pe Burton pentru mulți dintre ei miercuri seară. Redă video 1:31 Pep Guardiola „mulțumit” după ce Manchester City a aruncat Burton cu 9-0 – video

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *