Boston se termină, Bucks se bucură. Golden State l-a pierdut pe Durant

Milwaukee a avansat între cele două echipe de elită ale Conferinței de Est pentru prima dată din 2001. Adversarul său va fi fie Philadelphia, fie Toronto, care conduce 3: 2 în meciuri.

Milwaukee a dominat partea de bază și confirmă forma din playoff. Dintre cele nouă jocuri, el a pierdut doar unul, primul împotriva celor de la Celtics.

Deși Boston a preluat un avans scurt în primul sfert al celui de-al cincilea joc, în caz contrar, Bucks a avut jocul înapoi sub control și nu le-a dat nicio șansă celor de la Celtics. Au tăiat-o pe Kyrie Irving, care a marcat doar 15 puncte pentru Boston și nu a avut decât un singur ajutor. Fără el, Boston s-a luptat să atace.

Marcus Morris are 14 puncte și 11 recuperări, iar Jayson Tatum a mai obținut 14 puncte.

Pe de altă parte, șapte jucători Bucks au înregistrat un număr format din două cifre. puncte.Mai ales Janis Adetokunbo, care a adăugat opt ​​recuperări și opt asistențe la 20 de puncte.

Khris Middleton a adăugat 19 puncte și opt recuperări, Eric Bledsoe 18 puncte și șase recuperări, George Hill 16 puncte. Nikola Mirotič are un dublu dublu de 10 puncte și 11 recuperări.

În plus, Malcolm Brogdon a sărit în playoff-urile din acest an pentru prima dată și a marcat 10 puncte în 16 minute ca înlocuitor.

“După înfrângerea din primul meci. , pentru care nu eram pregătiți mental, gândirea noastră s-a schimbat. Am avut o abordare diferită în ultimele patru meciuri. Ne este foarte foame de succes “, a spus Adetokunbo.

„ Nu ne așteptam la un final atât de rapid, dar Milwaukee ar trebui să fie apreciat.Au jucat foarte bine și au fost mai buni decât noi “, a recunoscut pivotul Al Holford, care trebuia să fie cartea Trump de la Adetokunba.

Seria dintre Golden State și Houston este foarte echilibrată și a confirmat al cincilea meci. Războinicii au început foarte bine și au fost conduși cu 20 de puncte în al doilea sfert. Dar atunci cel mai mare marcator al lor, Kevin Durant, și-a rănit vițelul și, în cele din urmă, a trebuit să demisioneze din meciul din al treilea sfert.

În cursul zilei de joi, Durant va supune examinărilor care vor releva gravitatea rănii sale.

Houston a profitat de acest lucru și a preluat conducerea. Cu toate acestea, echipa gazdă s-a ridicat și a dus meciul la o a treia victorie importantă.Acum au două încercări de a ajunge la a cincea finală a conferinței la rând.

Cheia au fost cele trei ale lui Draymond Green, care le-a oferit războinicilor un avantaj de cinci puncte cu trei minute înainte de final. Imediat, Klay Thompson a adăugat alți trei, iar Houston, în ciuda efortului final, nu a mai prins. recuperări și 11 asistări.

Nici măcar 31 de puncte și opt asistări ale lui James Harden nu au fost suficiente pentru Houston. Eric Gordon a confirmat o formă bună 19 puncte, P. J. Tucker a reușit 13 puncte și 10 recuperări. Clint Capela a sărit 14 mingi.

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *