Actul prietenilor Aubameyang și Lacazette îl conduce pe Arsenal către lucruri mai mari

Știam că am făcut o greșeală. Dar în viață trebuie să privești mereu înainte și eu trebuia să fiu concentrat și asta eram. A marca a fost un sentiment grozav.” Celebrările United FA Cup au dat lui Arsenal o motivație suplimentară, spune Leno Citește mai mult

Aubameyang se poartă cu optimism natural. După victoria împotriva echipei resurgente a lui Ole Gunnar Solskjær, care a ridicat Arsenal în primii patru, el simte că șansa de a reveni în Liga Campionilor este o oportunitate pe care pur și simplu trebuie să o profite pentru a face din aceasta o campanie de succes. „Trebuie”, spune el. „Acesta este obiectivul de la începutul sezonului. A fost important să avem două meciuri grozave, mai întâi împotriva lui Tottenham și apoi împotriva lui Manchester United. Și acum simțim că avem totul în mâinile noastre. Știm că va fi greu, dar vrem să facem ceva.Vrem să revenim în Liga Campionilor. Ne este foarte foame. Când îl vezi la televizor și auzi muzica, este ceva special. Așa că trebuie să continuăm și să câștigăm jocuri pentru a fi acolo.

„Știm că avem două moduri de a face asta și Premier League este prima și cea mai importantă cale. Apoi avem Europa League. Dar trebuie să schimbăm acel meci [împotriva Rennes] joi.” Efectul de a învinge Manchester United îl ajută pe Arsenal să repare daunele provocate în înfrângerea cu 3-1 din prima manșă de la Rennes. „Este bine pentru încrederea tuturor pentru că joia este foarte importantă. Cred că vom începe jocul foarte puternic.Și vom fi concentrați și încrezători.”

Aubameyang va fi fără prietenul său Lacazette, care ispășește ultima suspendare de trei meciuri pentru un cartonaș roșu la Borisov în ultima rundă. De asemenea, vor fi fără Sokratis Papastathopoulos, care și-a făcut o bază puternică în centrul apărării cu Laurent Koscielny. Ambii jucători suspendați sunt mari ratări care au devenit influenți în coloana vertebrală a echipei cu determinarea lor plină de spirit. În absența lor, Arsenal trebuie să încerce să găsească acel echilibru între rezistența defensivă și riscul, deoarece s-a descurcat eficient împotriva lui United.

Cu excepția unei performanțe presărate de erori de la Rennes, Arsenal a fost în încurajare. forma și vor să o folosească pentru a-și alimenta credința într-o revenire. Aubameyang rămâne pozitiv.

Adam5811

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *