Pariuri online

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
art

Pariuri online

Prima observație…sărbătorile încep din noiembrie…se aprinde bradul orașului ….totul e deschis, multe prețuri cresc…toți se adaptează la sezon. Imediat după Thanksgiving urmează Black Friday…unele state - 24, inclusiv Nevada- dau liber funcționarilor federali și a doua zi declanșând isteria shoppingului însoțit adesea de violențe pe care au început să imite și europenii.

Extrem de interesant ritualul curcanului de Thanksgiving, primit sau cumpărat el suferă același tratament termic…e gata când te anunță un mic termometru sub formă de cilindru înfipt în pulpă, ceea ce mă face să cred că milioane de păsări servite la mesele americanilor au același gust. Bucătăria americană nu e atât de plată ca și cea engleză, faimoasă prin vestiții săi chefi dar total neinteresantă în realitate. Clasificarea simplă împarte localurile în american/continental, asiatic, francez, german, italian, indian, internațional /rusesc, fusion, brazilian-ar merita să povestesc un festin cu picanhas/, irlandez, mediteranean /spaniol, grec/, mexican-sud american, seafood, steakhouses, sushi.

Prețurile de acum sunt spre 16-17$ dar și mai mari cu șampanie sau vin dar tot nu e mult. La Vegas nu poți omite bufetele, există în fiecare casino pentru ca să poți mânca repede și ieftin fără să lipsești mult de la gambling. Codul însă e de calitate, mai ales cel proaspăt pescuit în Cornwall, așa că savurați Cornish cod shaved asparagus pea and lovage la Forest on the roof, restaurantul de la ultimul etaj al Selfridges amenajat ca terasă înflorită de pe care poți vedea orașul.

În rest e mai bine să apelezi la dishuri de import, italienești, asiatice - cu excepția celor indiene de care nu mă apropii, fiecare cu păcatele lui.