Protectie pat copii

Information

Added: 2018-01-08
Category: articole

art

Protectie pat copii

Celebra paturica a copilasului sau un animal preferat.

Totusi exista rutina pe care poti folosii pentru a reusi sa il faci pe cel mic sa doarma singur in patutul lui. Majoritatea patuturilor pliabile sunt prevazute cu doua nivele, nivelul de sus putand fi utilizat pana cand bebelusul poate sta singur in sezut. Ai nevoie de un patut pentru bebe si te-ai decis ca un model pliant este ceea ce-ti doresti?!

E drept nu toate patuturile pliante au aceste dotarii dar cand sunt, sunt binevenite. Majoritatea patuturilor pliabile sunt dotate cu masuta de infasat, buzunar de depozitare lateral, usita cu fermoar lateral sau chiar cordelian de jucarii, dotari care pot fi de real folos. Acest tip de carusel este mai ieftin fata de un carusel muzical si poate fi usor de atasat la patutul copilului.

Buna modalitatea de al ajuta pe bebe sa adoarma linistit este sa ii asezam in patut jucarie colorata sau paturica preferata. Bebe isi petrece majoritatea timpului in patut si de foarte multe ori se poate simti singur. Acest lucru este foarte important mai ales daca ne gandim ca multe mamici nasc prin operatie de cezariana si aplecatul este mai dificil si dureros pentru ele.

Dragi parinti, cele mai bune articole pentru copii, la un raport excelent calitate/pret, veti gasi intodeauna pe Intrati sa vedeti promotiile in curs si noile game de produse disponibile in stoc! In timpul verii poate doar un body sau chiar doar un scutecel daca este foarte cald. Faptul ca manutele sau piciorutele bebelusilor sunt de multe ori mai reci ii determina pe parinti sa faca greseala de a supra incalzii camera, lucru nu tocmai benefic pentru micut.

Ei bine un patut trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte insa trebuie sa recunoastem ca designul este un element extrem de important.

Partener al acestui articol - Banaby.ro